O Pavusu in naši kulinarični ponudbi pohvale in prijetne besede krožijo tudi v številnih medijih:
Ocena kulinaričnega vodiča Gault Millau http://gaultmillau.at/guides/restaurants/900011832-pavus
Najbolj smo ponosni na oceno v Nedelu, za katerega piše g. Mencinger:
NEDELO, Maj 2011povezava do strani
Uvrščeni smo tudi v klinarični vodnik Nedelove gostilne kot restavracija, ki sodi med
najboljših 15 v Sloveniji. Vodnik lahko kupite pri nas ali na povezavi http://www.rad-dobrojem.si/
SLOVENSKE NOVICE, december 2012povezava do strani
Na izboru za najboljše gostilne, ki ga je izvedlo uredništvo priloge Okusi, si delimo izvrstno
6 mesto. V čast nam je biti v taki družbi... več si lahko preberete na tej povezavi:
http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/okusi/izbrane-najboljse-najbolj-priljubljene-gostilne
30 NAJBOLJŠIH GOSTILN, poletje 2012
Kulinarični novinar Slovenskih novic, Jože Splichal, ki je tudi urednik kulinarične priloge Okusi,
nas je uvrstil v svoj vodič 30 najboljših gostiln v Sloveniji.
Aplikacijo si lahko naložite tu: https://itunes.apple.com/us/app/30-najboljsih-gostiln/id547651061?mt=8
Knjigo si lahko naročite tu: http://www.evino.si/sl/knjige/7527-30-najboljsih-slovenskih-gostiln-joze-splichal.html
Dnevnik, marec 2013povezava do strani
MMC RTV 27.2.2013povezava do strani
.Mladina 18.11.2011povezava do strani
BLOG, julij 2011povezava do strani
SIOL,22. julij 2011povezava do strani
SLOVENSKE NOVICE, 3. julij 2011povezava do strani
TRIPADVISOR, Junij 2011povezava do strani
SPLETNA STRAN: 8.junij, 2011povezava do strani
BLOG URBANA MAČKA: 21.5.2011povezava do strani
zanimiv intervjupovezava do strani
Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.
Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.
Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.
Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.
Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:
Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).
Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.
Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.
Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.
Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.
Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.
Restavracija Pavus